Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

 

Un sat din Vaslui riscă debranşarea de la curent din cauza facturilor aruncate la WC

wcSătenii dintr-o localitate din Vaslui au aflat cu uimire că trebuie să-şi ridice facturile la curent din WC-ul unui magazin. Acolo le-a lăsat cel responsabil să le împartă sătenilor. Oamenii riscau să fie debranşaţi de la reţeaua de energie pentru neplată şi acum vor să facă plângere la Protecţia Consumatorului, scrie România TV.

Oamenii din Sauca, judeţul Vaslui, au aşteptat zile bune facturile la energia electrică. Facturile de la energia alectrică nu au mai ajuns la destinaţie. Firma care ar fi trebuit să se ocupe le-a aruncat direct în WC-ul unui magazin din sat.

„Au zis că le-a lăsat prin Laza, pe la un chioşc şi cine ştie ce au făcut cu ele. Sunt aici, la WC”, s-a plâns un localnic. Sătenii au aflat unde sunt facturile când unul dintre ei a folosit toaleta.

„După câte am înţeles eu, băiatul ăla a fost băut şi le-a aruncat”, a spus o femeie. „Este o firmă privată, noi nu am fost informaţi cu acest lucru. Ceea ce ne deranjează este că aceste facturi, neajungând la populaţie, ei nu pot să-şi plătească la timp factura şi în felul acesta riscă să fie debranşaţi de la reţeaua electrică”, a declarat Emilian Agafiţei, primarul comunei Laza.

Din august, în judeţul Vaslui, distribuirea facturilor de energie electrică a fost preluată de o firmă privată. Angajaţii acesteia nu se obosesc însă să bată drumurile prin sate şi să le ducă destinarilor plicurile. Oamenii sunt revoltaţi la culme şi sunt decişi să îşi caute dreptatea la protecţia Consumatorului.

 

Lăsați un comentariu

*