Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

 

Studentă din Iaşi găsită moartă într-o vilă din Italia

LaviniaO tânără studentă în vârstă de 26 de ani, din Iaşi,dar stabilită în Italia, a fost găsită moartă, la începutul acestei săptămâni, într-o vilă din oraşul Termoli. Lavinia Iacomi locuia cu iubitul ei, Francesco Gesuela,şi a fost găsită fără suflare, goală, în cadă. Trupul neînsufleţit al tinerei a fost găsit chiar de iubitul ei, proprietarul unei pizzerii la care lucra şi Lavinia. Anchetatorii italieni au început cercetările. Ei iau în calcul şi varianta sinuciderii, mai ales că tânăra nu avea urme de violenţă pe corp.

Potrivit presei italiene, în ziua în care a avut loc tragedia, luni 29 septembrie, logodnicul Laviniei a plecat să ia cina cu mama sa. la plecare, un vecin a auzit o discuţie între cei doi, în care românca îi spunea partenerului ei că preferă ca ea să stea casă ca să pregătească bagajele pentru excursia în care urmau să plece a doua zi dimineaţă.

La întoarcerea acasă, Francesco a fost cel care a găsit-o pe iubita lui fără suflare în cadă. A apelat imediat la ajutorul unui vecin care a anunţat autorităţile.

lavinia1„Mi-aş da viaţa pentru a nu muri”, este mesajul pe care Lavinia l-a postat pe pagina sa de socializare cu doar 24 de ore înainte de a fi găsită moartă. Cei care au cunoscut-o pe româncă spun că era mereu plină de viaţă, zâmbitoare şi sociabilă şi nimeni nu înţelege de ce ar fi vrut să-şi pună capăt zilelor.

 

Lăsați un comentariu

*