Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

 

Ea este rădăuţeanca care a fost iubita milionarului Irinel Columbeanu. Ce face acum

ciobica-gabrielaSe spune ca o femeie se transforma dupa ce da viata unei alte fiinte, iar Gabriela Botezat asta a patit. Ea a devenit si mai frumoasa, iar parca in fiecare imagine straluceste. Cauza sa fie cel de-al doilea copil care este pe drum?

Irinel Columbeanu este cel mai probabil una dintre cele mai cunoscute persoane publice din Romania, mai ales prin prisma scandalului cu Monica Gabor.

like-facebookDar putini stiu ca alturi de milionar inaintea “Scorpiei de la Izvorani” a fost Gabriela Ciobica, acum Botezat, fosta Miss Romania. Dupa despartirea de milionar, Gabriela, care era atunci poreclita Blanche, si-a gasit fericirea alturi de un magistrat, iar viata ei pare sa fie una roz. Cei doi au impreuna o frumusete de fata, iar cat de curand cel de-al doilea mostenitor este asteptat sa vina pe lume. “Ma bucur de o viata linistita si discreta alaturi de sotul meu, impreuna cu fetita noastra Mara, care va avea in luna ianuarie un fratior”, ne-a spus tanara, care este acum in culmea fericirii. Dupa ce s-a retras din lumina reflectoarelor, tocmai in Radauti, “Blanche” si-a deschis aici un salon de infrumusetare, iar afacerea merge ca unsa.

Citeşte mai mult aici!

Lăsați un comentariu

*