Miercuri 15 Mai 2024, Actualizat acum 135 zile 12:00 am

 

Student din Bacău, dispărut fără urmă. Tânărul a lăsat un bilet de adio

studentUn student de 21 de ani, din Bacău, este de negăsit de patru zile. El a lăsat în cameră un bilet de adio. Părinții au alertat imediat autorităţile. Poliţiştii îl caută acum peste tot. Este al treilea caz de dispariţie înregistrat în Bacău de la începutul acestui an.

Băiatul a fost văzut ultima oară luni, de mama sa. Studentul a plecat fără acte sau bani, dar a lăsat un bilet în care le spune celor din familie că îi iubeşte şi că speră să-l uite şi să-l ierte.

Părinţii au încercat să îl sune, dar telefonul era închis. Elvis este student la Litere în anul III la Universitatea din Bacău, potrivit DIgi24.

În vară a fost plecat 6 luni în Franţa cu o bursă, dar s-a întors de acolo şi mai abătut, povestesc părinţii. Prietenii spun că în ultima vreme băiatul se schimbase destul de mult şi refuza să comunice.

Toate informaţiile din calculatorul tânărului au fost şterse, cel mai probabil pentru a nu fi găsit. Poliţiştii îl caută acum inclusiv la punctele de ieşire din ţară şi iau în calcul toate variantele.

Elvis are 1,85 înălţime, constituţie atletică, par negru şi ochi căprui. Când a dispărut, avea o bluza gri, blugi, pantofi sport gri şi o şapcă albastră.

Lăsați un comentariu

*