Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

 

Vaslui: Înfiorător! Bătrână violată de propriul fiu

violata sechestrataUn bărbat de 37 ani, din comuna Stănilești, a fost reținut de către polițiști, iar Judecătoria Huși a emis mandat de arestare preventivă pe numele său. Acesta este bănuit că şi-a violat mama. Miercuri, polițiștii au fost sesizați de către o femeie de 72 ani, din satul Stănilești, comuna Stănilești, cu privire la faptul că a fost victima infracțiunii de viol.

Deplasându-se la fața locului, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Huși au stabilit că Liviu O. locuiește în același imobil cu mama sa de 72 ani, din momentul în care acesta s-a eliberat din penitenciar, în cursul lunii august a.c. În noaptea de marţi spre miercuri, prin amenințări și acte violență, bărbatul a întreținut raporturi sexuale cu aceasta.

A doua zi dimineață, femeia a plecat din locuință și a sesizat polițiștii cu privire la cele întâmplate. Polițiștii l-au găsit pe bărbat la domiciliu și l-au reținut pe bază de ordonanță pentru 24 ore. Joi, l-au prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huși, respectiv Judecătoria Huși, cu propunere de arestare preventivă pentru viol. Instanța a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile. El riscă o pedeapsă între cinci şi 12 ani de închisoare.

 

Lăsați un comentariu

*