Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

 

Vaslui: Doi copii au suferit arsuri grave după ce locuinţa în care se aflau a luat foc

incendiu pompieri (1)Doi copii din localitatea Cepeşti, comuna vasluiană Bogdăniţa, au suferit arsuri grave după ce locuinţa în care se aflau singuri a luat foc.

La locul incendiului, s-au deplasat un echipaj de stingere din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bârlad, cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi două echipaje de prim ajutor, unul de la  Staţia de Ambulanţă Bârlad şi echipajul de terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul Vaslui.

În momentul sosirii echipajelor medicale la faţa locului, minorii fuseseră scoşi din locuinţă de către vecini, părinţii nefiind acasă. În urma incendiului, băiatul în vârstă de 3 ani şi şase luni a suferit arsuri de gradele II şi III la nivelul feţei, abdomenului şi membrelor, fiind  transportat  cu elicopterul  SMURD la un spital din Bucureşti,  iar sora mai mică a acestuia, în vârstă de un an şi şase luni, cu arsuri de gradele I şi II la nivelul feţei şi abdomenului, va fi transportată cu ambulanţa SMURD la un spital din Iaşi.

Incendiul a fost localizat şi lichidat în limitele găsite,  afectate fiind tavanul din PVC şi o canapea în proportie de aproximativ  30 %, din dormitorul unde se aflau minorii. Cel mai probabil, incendiul a fost generat de un coş de fum neprotejat termic faţă de elementele combustibile ale planşeului.

Lăsați un comentariu

*