Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

 

Neamţ: Un profesor a murit în timp ce le preda elevilor

Unul dintre cei mai apreciați dascăli ai Colegiului Național Roman-Vodă, profesor de fizică, a suferit un infarct în timp ce preda elevilor. Acestuia i s-a facut rau si pentru cateva clipe, s-a asezat la catedra, însă nu s-a mai ridicat.

profesorProfesorul Mircea Gligor s-a stins din viață la 52 de ani. Acesta se afla în timpul unei ore de curs și le preda elevilor. Dintr-o data i s-a făcut rău, s-a așezat la catedră și nu s-a mai mișcat. Speriați, elevii au anunțat conducerea școlii. Moartea profesorului i-a șocat atât pe colegii săi de breaslă cât și pe elevi, scrie Esttv.

„A plecat dintre noi unul dintre cei mai valoroși profesori pe care îi avea Colegiul Roman-Vodă. Din ce știu eu nu avea probleme de sănătate, în schimb stresul din ultima perioadă, s-au adunat toate lucrurile care l-au nemulțumit. care l-au angrenat în tot felul de activități. Este profesorul care ne-a adus un premiu pentru Olimpiada Națională de Fizică și vă închipuiți că este muncă în spatele acestui premiu.”, a declarat Mihaela Tanovici, director C.N. Roman-Vodă Neamț.

Profesorul Mircea Gligor a fost titular la catedra de fizică din 1986. Ani la rând, i-au trecut prin mână generații de elevi, care au obținut rezultate excepționale la concursuri şi olimpiade şcolare si naţionale.

Lăsați un comentariu

*