Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

 

Cei mai buni elevi ai Moldovei. Ei sunt candidaţii de zece la Bacalaureat

bacSingurele judeţe din regiunea de Nord Est a Moldovei care nu au niciun candidat la Bacalaureat în sesiunea iunie- iulie care să fi obţinut media 10 la examenul de bacalaureat sunt Vasluiul şi Neamţul.

În Botoşani a fost obţinută o singură medie de 10. Ea aparţine unei eleve de la Liceul Dimitrie Cantemir din Darabani. Raluca Elena Munteanu a luat 10 atât la română, cât şi la matematică, dar şi la chimie.

La Suceava, un număr de trei absolvenţi de liceu au obţinut media 10 la examenul de bacalaureat din sesiunea iunie- iulie. Este vorba despre Eduard Ştefan Grigoriciuc, de la Colegiul Tehnic Laţcu Vodă Siret, Lidia Pascar, de la Colegiul Naţional de Informatică Spiru Haret Suceava şi Georgiana Raluca Strugar, de la Colegiul Naţional Petru Rareş Suceava.

Trei elevi din Bacău au obţinut media 10 la Bacalaureat. Aceştia sunt: Oana Roxana Radu de la Colegiul Naţional Dimitrie Cantemir Oneşti, Teodora Irina Toma de la Colegiul Naţional Dimitrie Cantemir Oneşti şi Mihaela Diana Zamfir de la Colegiul Naţional Gheorghe Vrânceanu Bacău.

Lăsați un comentariu

*