Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

 

Iași: Un bărbat a murit în timp ce lucra la o fântână

cazuta-in-fantanaUn bărbat a murit, iar altul este în stare gravă după ce au căzut într-o fântână la care lucrau. Bărbatul de 30 de ani lucra împreună cu un tânăr de 23 de ani la o fântână din localitatea Ungheni. În timp ce lucrau, li s-a făcut rău și au căzut în apă. Un echipaj de la pompieri a ajuns imediat la locul incidentului și a încercat să îi salveze.

Din păcate, pentru bărbatul de 30 de ani nu s-a mai putut face nimic. Trupul neînsufleţit al acestuia a fost ridicat pentru efectuarea necropsiei.
Tânărul de 23 de ani a fost dus în stare gravă la spital. El prezenta o intoxicaţie severă cu monoxid de carbon şi un politraumatism sever cu abdomen acut chirurgical, pentru că în cădere s-a lovit de pereţii fântânii, dar și o hipotermie moderată.

În momentul în care cei doi bărbaţi au început lucrul la fântână, în interiorul puţului ar fi dat de gaze toxice în timp ce tăiau o bară metalică, iar din cauza monoxidului de carbon acumulat, cei doi şi-au pierdut cunoştinţa şi au căzut în apă.

Cei doi nu aveau echipament de protecție.

În plus, un pompier de 34 de ani s-a intoxicat ușor cu monoxid de carbon în timpul acțiunii de salvare.

Lăsați un comentariu

*