Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

 

Bacău: La 64 de ani şi a întreţinut relaţii sexuale cu trei minore de 10, 11 şi opt ani. Decizia instanţei

judecatorUn bărbat de 64 de ani a fost arestat preventiv de Judecătoria Bacău, pentru că ar fi întreţinut raporturi sexuale cu o fată de 11 ani, în prezenţa altor două minore, de opt şi zece ani, scrie Mediafax.

Procurorii Parchetului Judecătoriei Bacău au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale în cazul lui Vasile Axinte, pentru săvârşirii infracţiunilor de act sexual cu un minor şi de corupere sexuală a minorilor.

Anchetatorii au cerut arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Vasile Axinte, solicitarea fiind admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Bacău, care a dispus emiterea unui mandat pe numele acestuia, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Potrivit referatului cu propunere de arestare preventivă, în perioada 2014-2015, Vasile Axinte a săvârşit acte de natură sexuală cu două minore cu vârste de opt ani, respectiv 10 ani, şi a întreţinut în repetate rânduri raporturi sexuale cu o altă minoră în vârstă de 11 ani, în prezenţa celor două.

Sursa: Realitatea.net

 

Lăsați un comentariu

*