Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

 

Femeie rănită de o mașină condusă de un șofer băut, la Bârlad

accident-calugarita-costisa-neamt-820x300Un conducător auto, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a provocat un accident de circulație, pe raza municipiului Bârlad, în urma căruia o femeie a suferit vătămări corporale. Marti dupa amiaza, in timp ce M. Lazăr, de 69 ani, din municipiul Bârlad conducea autoturismul pe strada Ion Popescu din localitatea Bârlad a acroșat, cu partea dreaptă a mașinii, o femeie, în vârstă de 35 ani, din aceeași localitate.

Femeia transporta un cărucior încărcat cu legume și se deplasa pe partea carosabilă în aceeași direcție cu autoturismul.

Ea a suferit vătămări corporale și a fost transportată la Spitalul municipal de urgență „Elena Beldiman” Bârlad. Aici a fost diagnosticată cu „fracturi costale”.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultând o valoare de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care bărbatul a fost condus la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

„În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere, de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”, potrivit unui comunicat al IPJ Vaslui.

Lăsați un comentariu

*