Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

 

Neamț: Bărbat căzut cu ATV-ul în pădure

accident-ATVUn bărbat a căzut, duminică, cu ATV-ul în pădure. Anunţul a fost făcut de prietena bărbatului, care a coborît din locul accidentului, până la marginea satului Cuiejdi, comuna Gârcina, în cel mai apropiat loc unde a putut folosi tefefonul.

La locul indicat, s-au deplasat nouă subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra Neamţ cu o autospecială FRAP şi două ambulanţe SMURD, precum şi doi subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman cu autoşenilata.

Conform protocoalelor încheiate, dispecerii unităţii au solicitat sprijinul membrilor Clubului Off Road Piatra Neamţ, care s-au deplasat cu trei autoturisme. De asemenea, un elicopter SMURD din judeţul Iaşi a început deplasarea către judeţul nostru.

După ce au parcurs aproape patru km. pe jos, medicul a anunţat că pacientul, în vârstă de 33 de ani, prezintă un traumatism în zina bazinului şi alte contuzii minore. Cele două echipaje au imobilizat bărbatul şi au început coborîrea acestuia, parcurgând, pe jos, doi kilometri, până la întâlnirea cu membrii CORP, veniţi în sprijin, după care a fost preluat şi transportat la spital de către echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă.

Lăsați un comentariu

*