Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

 

Crimă la Iași. O femeie și-a tranșat soțul și a încercat să scape de cadavru

Politistii-din-Suceava-trebuie-sa-rezolve-o-crima-fara-NICIUN-indiciu_lU-le_0-300x200Luni noapte, femeia de 65 de ani a coborat dintr-un autocar in orasul Targu Frumos. Cara dupa ea 3 saci de gunoi. L-a rugat apoi pe un taximestrist sa o duca, cu tot cu pachete, circa 500 de metri.

Omul a ajutat-o sa puna sacii in portbagaj, fara sa banuiasca, la inceput, ce era inauntru. Dupa citeva clipe, femeia i-a cerut sa opreasca si sa dea sacii jos din masina, potrivit StirileProtv.ro

Mihai Samson, taximetrist: „Am transportat-o 70 de metri, de la trecerea de pietoni pana in piata, la poarta mare. Am deschis portbagajul acolo, s-a dat femeia jos din masina, m-am dat deoparte, am vazut ca pute urat, am deschis geamurile si am miscat masina in viteza sa iasa mirosul din masina”

Soferul a vazut cum femeia a lasat apoi sacii la o pubela. Dupa miros si urmele de singe, omul si-a dat seama ca inauntru putea fi un cadavru si speriat, a oprit prima patrula de Politie care i-a iesit in cale. Asa au gasit anchetatorii in saci ramasitele omenesti.

„Am discutat cu baiatul de la pompe, l-am intrebat ce a cautat doamna in peco, in statie, a zis ca a mers si s-a spalat pe maini, si am intrebat unde e politia, patrula. I-am gasit si le-am explicat: uite, femeia de acolo, du-te si vezi, ia-o la intrebari, ca are un bagaj suspect pe care l-a lasat in piata”, a mai spus taximetristul.

Carmina Pascal, prim-procuror Parchetul Tribunalului Iasi: „Politistii au primit informatia ca acea persoana a aruncat intr-un buncar de gunoi trei saci din rafie de volum mare. Verificand continutul sacilor, politistii au constatat ca in interior e aflau parti sectionate din corpul unei persoane de sex masculin.”

Localnic: „Eu, la ora sase jumatate am venit aici in piata. Cadavrul era aici, unde suntem, aici”

Agentii au stat de vorba cu femeia care le-a povestit tulburata ca este din Roman. Condusi in garsoniera ei si a sotului politistii au incremenit: “In locuinta acestei femei a fost gasit capul persoanei respective, sotul femeii”, a declarat prim procurorul Parchetul Tribunalului Iasi.

Dupa ce au stat de vorba cu mai multi martori, anchetatorii au aflat ca femeia s-a plimbat si cu o seara inainte, cu un alt taxi, dupa acelasi scenariu.

Femeia, principala suspecta in acest caz de crima, este a soua sotie a barbatului. Vecinii nu-si amintesc sa fi fost scandaluri intre cei doi, asa ca deocamdata nimeni nu stie ce s-a intamplat.

Geta Crivina, vecina: „Era o familie foarte retrasa. Nu primeau pe nimeni in casa. Plecau impreuna ei doi si ei doi veneau.”

Rudele in schimb, o acuza ca se certa cu toata lumea.

Victor Grecu, fratele suspectei: „Este o femeie foarte ea. Foarte, foarte, foarte rea. Se certa cu mama ei si cu el.”

Fosta profesoara de geografie va fi dusa si la o expertiza psihiatrica. Deocamdata primele indicii, spun expertii, sugereaza o boala psihica nedescoperita.

Maria Cristache, medic psihiatru: „Este clar ca este caz patologic si o patologie severa psihiatrica. Cei care au creierul lezionat comit crime si nu stiu efectiv ce s-a intamplat, niciun pic de discernamant, nici stare de constienta prezenta.”

In acest moment anchetatorii aduna probe si incearca sa afle ce s-a intamplat intre cei doi soti. Femeia de 65 de ani este fosta profesoara de geografie, iar barbatul, de 69 de ani, cadru militar, tot la pensie. Cea acuzata ca i-a luat viata intr-un mod atat de sinistru este cea de-a doua lui sotie.

Lăsați un comentariu

*