Sâmbătă 22 Februarie 2020, Actualizat acum 52 zile 12:00 am

 

Polițist de frontieră trimis după gratii după ce a rănit grav un copil

politist-de-frontiera-300x187Un poliţist de frontieră din Vaslui, care în februarie a rănit grav un copil pe un trotuar din Huşi, apoi a fugit de la locul accidentului a fost condamnat la un an şi cinci luni de închisoare cu executare, însă decizia nu este definitivă.
Magistraţii au dispus deducerea din pedeapsă a perioadei pe care poliţistul a petrecut-o în arest preventiv, respectiv trei luni.

Sentinţa instanţei nu este definitivă, putând fi atacată cu apel atât de judecători cât şi de poliţistul de frontieră vasluian, scrie Mediafax.

Accidentul a avut loc în 22 februarie, când poliţistul de frontieră conducea o maşină înmatriculată în Anglia pe şoseaua principală care tranzitează municipiul Huşi. La un moment dat, pe fondul vitezei, autoturismul a intrat pe sensul opus de mers, unde a lovit un copil aflat pe trotuar, rănindu-l grav. Ulterior, maşina a dărâmat gardul unei locuinţei pe o porţiune de câţiva metri şi, în final, după ce s-a rotit la 180 de grade, s-a oprit în curtea casei respective.

CITESTE MAI MULTE AICI!

Lăsați un comentariu

*