Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

 

Vaslui: Camion încărcat cu semințe de floarea soarelui, cuprins de flăcări

incendiu-pompieri-31-300x240Un camion încărcat cu semințe de floarea soarelui a fost cuprins de flăcări, în noaptea de joi spre vineri, pe drumul național 24 D, în dreptul localității vasluiene Codăești.

Pompierii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență ,,Podul Înalt” al județului Vaslui au  intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă de medie capacitate pentru stingerea  incendiului care se manifesta la camionul ce transporta 20 de tone de semințe de floarea soarelui.

La sosirea echipajului de pompieri, s-a constatat că incendiul se manifesta cu violență la capul tractor, riscând extinderea la remorca tractată.

În continuare, s-a acționat, împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al comunei Codăești pentru localizarea și lichidarea incendiului. Circulația rutieră a fost blocată pe ambele sensuri de mers pentru aproximativ 20 de minute.

În urma evenimentului nu s-au înregistrat victime, pagubele limitându-se la elementele de construcție ale cabinei din partea dreaptă, componente ale instalației electrice și de tapițerie din interiorul acesteia iar cauza probabilă care a putut genera incendiu a fost aprinderea prin efect termic a unor scurgeri de lichide combustibile.

Lăsați un comentariu

*