Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

 

Riscă ani grei de închisoare. Ce a făcut o femeie din Bacău cu bebelușul ei, de frica soțului, care nu era tatăl copilului

femeieO tanara mama de 23 de ani din Baia Mare si-a abandonat bebelusul abia nascut, langa o ferma parasita. Femeia a recunoscut in fata anchetatorilor ca a luat aceasta decizie de frica actualului iubit, care nu este tatal copilului.

Bebelusul nu a supravietuit, iar cea care l-a adus pe lume este acuzata acum de omor.

Diana, tanara de 23 de ani, a nascut joia trecuta la spitalul din Onesti, iar luni a plecat acasa impreuna cu bebelusul, un baietel. Dupa doua zile, asistentul social din localitate a mers la ea acasa pentru a completa niste acte. Cand a vazut ca pruncul lipseste, a inceput sa puna intrebari.

Victoria Iulisca, inspector social Primaria Pirgaresti: „Ea mi-a spus ca la iesirea din curtea spitalului i-a iesit in cale o maicuta care a luat copilul cu acte cu tot. Dupa care a inceput sa planga si ne-a dat de inteles ca e ceva la mijloc.

Tanara este originara din Baia Mare si are o relatie de mai mult de un an cu actualul sau iubit. Pe o pagina de socializare, se declara logodita cu el.

Femeia mai are un copil de un an si jumatate dintr-o alta relatie si nici bebelusul nascut saptamana trecuta nu era al actualului sau iubit, le-a povestit ea politistilor. Barbatul recunoaste ca nu l-a vrut pe copilul nou-nascut si ca a avut discutii cu iubita sa despre sarcina.

Mihai Bortosa, iubitul tinerei: „Mi-a povestit ca a facut cumva si a lasat copilul la niste maicute din Brasov. Se mai balbaia. Am crezut-o, practic da, pentru ca mi-a spus mereu ca stiu asistentele. M-am gandit ca a rezolvat oarecum, dar nu mi-a trecut prin cap ca ea a facut asa ceva. I-am zis sa il lase la spital ca vedeti si dumneavoastra. E casa lui bunica si mai am si o fetita. Sunt si eu vai de steaua mea, dar nu am pus-o eu sa faca asta.

Tanara a spus ca si-a abandonat pruncul in ferma parasita, pentru ca s-a temut de reactia barbatului.

Liliana Bruma, localnica: „Putea sa il lase la spital sa il dea la orfelinat, dar nu sa faca crima.

Daca va fi gasita vinovata de omor, ar putea fi condamnata la 25 de ani de inchisoare.

Sursa: stirileprotv.ro

 

Lăsați un comentariu

*