Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

 

Patul confortabil respectă o regulă simplă: țesături de calitate

lenjerii-patCu siguranță toată lumea a experimentat cel puțin o dată în viață senzația de oboseală acută, încă de la primele ore ale dimineții. Deși această situație este adesea corelată cu motive diverse, patul în care dormiți poate avea o mare influență. În timp ce unii ar crede că va conta tipul de pat și de saltea, în egală măsură și tipul de așternuturi, lenjeria de pat și calitatea acesteia își vor spune cuvântul.

Un pat ideal, moale și confortabil în care să dormiți regește este unul complet, ce include lenjerie de pat potrivită pentru sezon, paturi, perne moi și pilota pe măsură de confortabilă. Secretul este ca toate acestea să fie realizate din materiale de calitate. Iar dacă piața abundă în opțiuni și nu știți ce anume să alegeți, nu uitați că există și producători ai nișei, iar aceștia își prezintă produsele direct publicului interesat. Vorbim despre Coneltex spre exemplu, unul din producătorii autohtoni, cu sediul fabricii în Suceava.

Lenjeria de calitate sau cum să vă asigurați un somn bun

Pentru că lenjeria este cea care vă atinge pielea, aceasta trebuie să fie de calitate premium. Toată lumea știe că din gama de lenjerii de pat cele care primează ca și nivel calitativ sunt cele din bumbac. Este material prietenos cu pielea, nu foarte gros, nu foarte subțire, natural, care nu provoacă iritații. Astfel, este bine tolerat de toată lumea, recomandat atât în cazul copiilor, cât și pentru adulți, chiar și pentru cei care au alergii spre exemplu sau predispoziție la dermatite sau alte afecțiuni de acest gen.

Lenjeriile din bumbac sunt practic vânate de publicul larg din aceste considerente ce țin de avantajele tipului de material. Ce trebuie spus de asemenea este că va conta în egală măsură și densitatea fibrei. Spre exemplu, pe eticheta produsului există adesea inscripția despre greutatea acestuia, despre gramajul său, per metru pătrat. Cu cât este mai gros, cu atât mai bine, căci va rezista mai mult la uzură.

Coneltex produce în fabrica sa din Suceava seturi de lenjerii de pat din finet, ranforce, din bumbac creponat sau cele din saten sau sifon. Există diversitate la capitolul prețuri, materiale, dar și design.

Patul în care dormiți ca la hotel

Există un secret al celor care amenajează camerele pentru oaspeți. Aceștia sunt întâmpinați cel mai adesea în camere în care patul este îmbrăcat în seturi de lenjerii albe. Alegerea nu este una întâmplătoare, ci ține de faptul că albul induce senzația de liniște și confort, întrucât este automat asociat cu tot ce este impecabil, curățenie absolută. Așadar, pare că dormim mai bine când știm că totul este 100% curat ca lacrima.

Coneltex delectează publicul interesat cu articole diverse, textile pentru casă, lenjerii de calitate cu design minimalist sau cele colorate. Acestea pot fi comandate direct de la producător, din cadrul paginii oficiale coneltex.ro. Calitatea acestora este asigurată mai întâi de toate de materialul din care sunt confecționate. Un univers al lenjeriilor în care vă veți simți mai bine ca niciodată este dezvăluit aici.

Contact:

0735 194 314

Lăsați un comentariu

*