Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

 

Salon Artemis Masaj îndeplinește dorințele clienților!

masajclub_8Stresul și o viață agitată pun în pericol numeroase simțuri. Acestea pot atrofia sex-appealul și pot contribui la un libido scăzut. Pentru a evita ca aceste lucruri să se petreacă, alege să le elimini din viața ta complet sau să apelezi la un salon de masaj erotic.

Salon Artemis Masaj îndeplinește dorințele clienților! Artemis este un salon de masaj erotic ce se poziționează în topul saloanelor din București. Se folosesc tehnici interesante de relaxare în arta eroticului. Prin atmosfera și elementele proprii ale masajului erotic, salonul realizează masaj în funcție de dorințele clienților.

Dacă îți dorești o experiență unică, acum este timpul să o încerci!

Masajul erotic este cel prin care corpul primește relaxare. Serviciile de calitate din cadrul salonului Artemis nu se bazează doar pe niște simple tehnici, cât și pe intimitate, discreție și, nu în ultimul rând, pe confidențialitate. Totul se realizează într-o atmosferă specială și în condiții optime, astfel încât clienții să beneficieze de relaxare pe deplin, în compania maseuzelor perfecte pentru acest job.

Site-ul salonului, masajclub.ro este locul unde poți descoperi încântătoarele modele care vor presta masajul de care ai nevoie. Tot pe site poți vedea și care sunt locurile disponibile în echipă, pentru a te alătura și tu acestui domeniu. Salon Artemis Masaj îndeplinește dorințele clienților! Tehnicile folosite și atmosfera creată, împreună cu maseuzele te vor face să uiți complet de probleme și de imposibilitatea de a stârni pofta de dragoste.

Salonul pune la dispoziția clienților 14 tipuri de masaj diferite, atât pentru o persoană, cât și pentru cupluri. Poți alege dintre următoarele: masaj topless, masaj erotic nud, masaj erotic cu șampanie, masaj Artemis, masaj cu duș asistat, masaj VIP, masaj VIP extra timp, masaj erotic cu două maseuze, masaj erotic cu trei maseuze, masaj erotic pentru cupluri cu o maseuză, masaj erotic pentru cupluri cu două maseuze, masaj erotic nud extra timp, masaj erotic cu două maseuze extra timp sau Tie and Tease – dominare soft.

În funcție de tipul de masaj dorit, acesta se poate desfășura pe o perioadă de 60 de minute sau 90 de minute. La orice tip de masaj se poate adăuga ulei de argan la preț extra față de masaj, la fel și dușul asistat. Înainte de a începe poți întreba toate detaliile, pentru a beneficia de masajul potrivit pentru tine sau împreună cu partenerul tău! Masajul erotic se poate presta și la un hotel, în funcție de unde ești/sunteți cazat/ți. Tipurile de masaj sunt diferite și poți apela chiar și la masaj erotic în Otopeni.

Salonul de masaj poate fi contactat la cele două numere de telefon afișate pe site, prin adresa de e-mail contact@masajclub.ro sau prin formularul de contact de pe site. Programul de funcționare este de luni până sâmbătă începând cu orele 10 până la 21, iar duminica programul începe de la ora 12PM.

Salon Artemis Masaj îndeplinește dorințele clienților! În acest fel te poți destinde, te poți relaxa și poți avea parte de experiențe noi și plăcute.

Lăsați un comentariu

*