Miercuri 15 Mai 2024, Actualizat acum 135 zile 12:00 am

 

Raluca Turcan la Iaşi: Blaga este omul care poartă amprenta PDL 100%

Vicepreşedintele PDL Raluca Turcan spune despre Vasile Blaga că e un om care poartă  sută la sută amprenta PDL. Tot el este catalogat a fi un om care ”sudează” şi coagulează partidul dar care aduce şi plus valoare. Aflată la Iaşi pentru a-şi arăta susţinerea faţă de moţiunea ”România Dreaptă – PDL – politica dincolo de lozinci” depusă de Vasile Blaga.
 
”Cu toţii iubim PDL şi chiar ne pasă ce se întâmplă. Relansarea PDL se poate face pe două paliere, odată prin reconstrucţia la firul ierbii în fiecare organizaţie, cu fiecare om valoros, cu fiecare om care poate fi adus în partid să redeschidem partidul, să vină cât mai multă lume alături de noi. Această muncă la firul ierbii, această reconstrucţie poate fi făcută de un om care iubeşte partidul, un om care cunoaşte partidul. În opinia mea acest om este Vasile Blaga. El este omul care poartă amprenta PDL 100%. Nimeni venit din afară, nimeni care nu a cunoscut partidul şi la greu nu ştie cum gândeşte PDL, nu ştie cum reacţionează PDL”, a spus deputatul Raluca Turcan.
 
Nu se poate vorbi de reconstrucţie fără muncă şi reaşezarea partidului în mod credibil pe valori şi transformarea sa într-un veritabil opozant al guvernării USL, a mai spus vicepreşedintele PDL Raluca Turcan.

Lăsați un comentariu

*