Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

 

Bacău: Două persoane rănite într-un accident

Două persoane au avut nevoie de îngrijirile medicilor după ce au fost victimele unui accident rutier petrecut, sâmbătă seara, în municipiul Bacău.

Șoferul unei mașini Skoda a vrut să vireze stânga în parcarea unei piețe, încălcând linia dublă continuă. Nu a semnalizat și a virat brusc, tăindu-i calea unui tânăr care conducea un autoturism marca Volkswagen. Masinile s-au ciocnit, iar pasagera din dreapta șoferului a rămas prinsă în fiarele contorsionate ale autoturismului și a fost nevoie de intervenția pompierilor de la descarcerare pentru a o scoate. Bărbatul de la volanul Skodei s-a rănit la nas și acuza dureri mari la umărul stâng, însă, femeia care se afla pe scaunul din dreapta a ajuns în stare gravă la spital. Șoferul Volkswagen-ului a scăpat nevătămat, însă, era încă sub șocul evenimentului.

“Accidentul a avut loc pe fondul neacordării priorității de trecere. Șoferul mașinii BC 04 ETT a pătruns din Calea Mărășești pe o stradă adiacentă, nu i-a dat prioritate autoturismului NT 22 WTF și s-a produs impactul din care a rezultat vătămarea corporală a două persoane”, a declarat agentul șef Robert Fenea, de la Poliția Rutieră Bacău. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative.

Lăsați un comentariu

*