Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

 

Suceava: Femeie prinsă la volan cu o alcoolemie de 1,38 mg/alcool pur în aerul expirat

O femeie în vârstă de 45 de ani din municipiul Vatra Dornei a fost prinsă, sâmbătă seara, la volanul unei maşini, sub influenţa băuturilor alcoolice. Ea a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,38 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot aseară, poliţiştii din Mălini au depistat în trafic, pe DJ 209 A, în localitatea Cornu Luncii, pe Neculai P. din municipiul Fălticeni, care conducea autoturismul fiind în stare avansată de ebrietate.

În urma testului, a reieşit concentraţia de 1,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un alt şofer care a „depăşit” concentraţia de 1,00 mg\l alcool pur în aerul expirat a fost depistat în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe D.J. 174, pe raza localităţii Dorna Arini, în persoana lui Florentin O., de 39 ani, din comuna Şaru Dornei.

Deoarece conducătorul auto emana miros de alcool s-a procedat la testarea cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul municipal Vatra Dornei, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Celor trei conducători auto li s-au întocmit dosare penale.

Lăsați un comentariu

*