Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

 

Elena Udrea despre Gheorghe Flutur, la Suceava : Mi-ar fi plăcut ca George să mă fi primit cum mă primea pe vremea când eram ministru al Dezvoltării

Elena Udrea si-a prezentat motiunea la Suceava

Elena Udrea si-a prezentat motiunea la Suceava

Fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, care candidează pentru şefia Partidului Democrat Liberal (PDL), a făcut, sâmbătă, vizite la Botoşani şi Suceava pentru a-şi prezenta moţiunea – Noul PDL. O nouă Românie.
Dacă la Botoşani, preşedintele organizaţiei PDL, Cătălin Flutur, a primit-o pe Udrea cu flori, la Suceava, amfitrionul evenimentului, prim vicepreşedintele PDL Suceava, Orest Onofrei, a primit-o cu ostilitate. Pe parcursului discursului Elenei Udrea, dar şi al însoţitorilor săi, Emil Boc şi Gabriel Berca, Orest a încercat să contrazică ironic toate argumentele cu care aceştia  susţineau că partidul ar avea de câştigat dacă Udrea l-ar conduce.
Spre finalul întalnirii, chiar a fost tranşant şi a spus că ”Cea mai unită echipă din ţară va vota cum votează Gheorghe Flutur”.

Asta în condiţiile în care Gheorghe Flutur şi-a exprimat de mai multe ori ideea că Vasile Blaga este cel mai potrivit pentru şefia partidului. De altfel, Flutur a lipsit de la întâlnirea cu Elena Udrea.

“M-aş fi bucurat să ne reîntâlnim cu George Flutur, nu să mai scriem cu oi sau să aducem zăpadă la evenimente, sau să semnăm contracte. Mi-ar fi plăcut ca George să mă fi primit cum mă primea pe vremea când eram Ministru al Dezvoltării”, a precizat Elena Udrea.

Lăsați un comentariu

*