Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

 

Maşina lui Andrei Dolineaschi, cumpărată de la Victor Ponta, atinge 100 km în 4,5 secunde.

Liderul social-democrat din Botoşani se poate lăuda că este politicianul cu cea mai puternică maşină. Deputatul Andrei Dolineaschi conduce un Mitsubishi Lancer Evolution pe care l-a cumpărat de la nimeni altcineva decât premierul Victor Ponta.

Autoturismul sport, produs în 2008 (ultimul model din seria sa), are nu mai puţin de 300 de cai putere şi atinge suta de kilometri în doar 4,5 secunde. Ea este ajutată de cutia secvenţială, tiptronic.

“Este o maşină sport, Rally Car, care îmi place foarte mult. Este o maşină frumoasă. Ca oricărui bărbat,îmi plac maşinile sport, chiar dacă pe străzile din România nu poţi să le foloseşti la capacitate maximă”, a spus Andrei Dolineaschi.

Imediat după ce a cumpărat-o de la premier, cu 30.000 de euro, Dolineaschi a înmatriculat maşina pe Botoşani, punându-i numărul BT 10 EVO. Deşi o are de aproape un an, nu a reuşit să parcurgă cu ea decât circa 15.000 de kilometri.

Am testat-o şi i-am văzut valoarea pe Transalpina şi Transfăgărăşan. A arătat că merită toţi banii. Are un demaraj bun şi viteză în pantă”, explică preşedintele PSD.

El recunoaşte că este o maşină cu o întreţinere foarte scumpă. Mitsubishi Lancer Evolution are un motor de 2.000 cmc supra alimentat.

Când a cumpărat-o, maşina avea 40.000 de kilometri la bord.

Lăsați un comentariu

*