Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

 

Gheorghe Flutur, reales secretar general al PDL

Fostul preşedinteal Consiliului Judeţean Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a fost reales, sâmbătă, în funcţia de secretar general al PDL. Realegerea lui Flutur a avut loc în cadrul Consiliului Naţional de Coordonare al PDL, care a ales noul Birou Permanent Naţional. El nu a avut contracandidat pentru aceasta functie.

Flutur a luat cele mai multe voturi din toti senatorii din opozitie, 30.000 de voturi, 40%. Eu. Flutur a fost purtatorul de cuvant al PDL-ului in vremuri grele. Am platit pentru asta in voturi la Suceava. Dar de la 17%, media partidului, la 40% si cel mai mare numar de voturi la senatori… Ani la rand, Suceava si Flutur au luat voturi peste 50%. Ar trebui sa facem niste criterii si sa le stabilim in partid in care sa se incadreze colegii nostri ca sa facem performante. PDL are potential prezidentiabil si sanse sunt. Prioritatea e sa gasim candidatul care sa castige prezidentialele din din 2014. Daca gasim la partid, discutam, daca e din afara partidului, iar discutam. Important e ca dreapta romaneasca trebuie sa dea prezidentiabilul in 2014″, a declarat Gheorghe Flutur.

În cadrul aceleaşi şedinţe au fost desemnaţi şi cei patru prim-vicepreşedinţi ai partidului. Este vorba de Anca Boagiu – responsabil cu strategii politice, Liviu Negoiţă, responsabil cu partea de comunicare, Andreea Paul- politici economice, mediu de afaceri şi Dorin Florea- prim-vicepreşedinte pentru politici publice.

Vicepreşedinţi au fost aleşi Roberta Anastase, Alexandru Nazare, Radu F. Alexandru, Sulfina Barbu, Alin Tise, Stefan Gheorghe, Raluca Turcan, Cristina Dobre, Ioan Oltean, Alin Popoviciu, Mircea Hava, Marian Jean Marinescu, Bogdan Cantaragiu, Romeo Raicu, Cezar Preda, Ioan Balan

Lăsați un comentariu

*