Sâmbătă 11 Mai 2024, Actualizat acum 131 zile 12:00 am

 

Suceava: Atenţie şoferi! Parcarea este interzisă în centru

Parcarea în centrul Sucevei a fost interzisă. Măsura a fost luată de Primăria Suceava şi Inspectoratul Judeţean de Poliţie pentru a-i determina pe şoferi să folosească parcarea subterană.
Conducătorii auto care vor continua să îşi parcheze autoturismele în zona Palatului Administrativ se pot alege chiar cu amenzi de la poliţiştii locali.

Conform noii sistematizări rutiere, pe strada Vasile Bunbac, de la Palatul de Finanțe și până la Aleea Nucului, se va putea parca doar longitudinal, pe stânga, iar pe dreapta parcarea va fi interzisă. Pe strada Ștefan cel Mare spre strada Vasile Bunbac se va putea parca doar longitudinal pe partea dreaptă. Tot pe strada Ștefan cel Mare, de la Aleea Nucului și până la parcarea amenajată la Prefectură va fi interzisă parcarea pe partea dreaptă. Pe strada Ciprian Porumbescu, la ieșirea din sensul giratoriu, va fi interzisă parcarea mașinilor pe partea dreaptă. Pe strada Nicolae Bălcescu în zona dintre intersecția cu sens giratoriu de pe strada Meseriașilor și sensul giratoriu de la Modern, oprirea va fi interzisă, iar pe strada Meseriașilor, în zona dintre sensul giratoriu Plăieșilor și Romtelecom, oprirea va fi, de asemenea, interzisă.

Lăsați un comentariu

*