Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

 

Primăria Vaslui caută loc de casă

Primăria municipiului Vaslui a inceput să caute terenuri pe care să poată construi noi locuinţe. Şi asta din cauza numărului tot mai mare de tineri care solicită locuinţe sau locuri pentru case.
De asemenea, vor fi continuate şi lucrările la cele 50 de apartamente ANL, ce se preconizează a fi date la cheie cel târziu la începutul toamnei. Sute de vasluieni au depus cereri atât pentru locuinţe ANL, cât şi pentru terenuri de case şi locuinţe sociale.

După cum bine ştiţi, la începutul anului s-au dat în folosinţă 32 de apartamente ANL. Avem certitudinea că la mijlocul anului o să finalizăm şi restul de apartamente ANL din cele 80 începute. De asemenea, am demarat un proces de identificare a terenurilor libere pentru a le repartiza ca şi locuri de casă celor care au solicitat acest lucru. Sunt suficient de multe cereri pentru locuri de case, pentru apartamente şi pentru locuinţe sociale. La acest ultim capitol am reuşit de asemenea să dăm în folosinţă la sfârşitul anului trecut 6 case şi vom vedea ce mai putem face”, a declarat viceprimarul de Vaslui Daniel Neacşu.

Lăsați un comentariu

*