Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

 

Autovehicul cu număr fals de înmatriculare despistat de poliţiştii de frontieră ieşeni

În urma unei acţiuni specifice desfăşurate de poliţiştii de frontieră ieşeni, un cetăţean român s-a ales cu lucrare penală, după ce a fost depistat în trafic conducând un autoturism care avea numărul de înmatriculare fals.

În data de 20 iulie a.c., ora 16.30 un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Ţuţora, aflat în executarea unei misiuni specifice, a oprit pentru control, pe DN 28 Iaşi – Albiţa, un autovehicul marca Ford Transit, condus de Ion T.

La controlul specific, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că autovehiculul nu figurează ca fiind înmatriculat, iar numerele de înmatriculare aparţin unui alt autoturism.

Lucrătorii noştri au întocmit pe numele bărbatului lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tramvai, neînmatriculat sau neînregistrat si punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tramvai cu număr fals de înmatriculare sau de înregistrare.

Lăsați un comentariu

*