Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

 

Botoşani: Ferma zootehnică a unui fost primar, scoasă la vânzare

Una dintre cele mai mari ferme zootehnice din judeţ, care a aparţinut unui primar de oraş, a fost scoasă la vânzare, ca urmare a falimentului firmei. Este vorba de ferma de vaci a firmei Best Milk din Bucecea, patronată de fostul primar al oraşului, Vasile Hânganu.

Afacerea a fost scoasă la vânzare de lichidatorul societăţii, firma Management Reorganizare Lichidare Iasi SPRL Iaşi.

Lichidatorul a scos la vânzare, prin licitaţie publică, ferma de vaci situata în satul Călinesti-Bucecea. Ferma este compusă din teren intravilan cu suprafata totală de 4. 000 mp pe care se afla amplasate trei hale: o hala destinata intretinerii vacilor de lapte (suprafata construita- 812, 15 mp, dotata cu 3 adapatoare izoterme Oasis); o hala muls vaci (suprafata construita – 131, 95 mp, dotata cu instalatie muls Delaval cu 8 posturi, tip Bradulet, an fabricatie 2006, sistem de muls pe grupuri si un tanc racire lapte Delaval cu capacitatea de 4. 000 l, cu instalatie de spalare automata, an fabricatie 2006); o hala destinata cresterii viteilor (suprafata construita – 812, 15 mp).

Potrivit anunţului de licitaţie al lichidatorului, amplasamentul dispune de urmatoarele utilitati: apa potabila, retea energie electrica proprie- generator AGT, canalizare- fosa vidanjabila si are deschidere la drum de exploatare, ce se ramifica din drum comunal pietruit, ce face legatura cu drumul asfaltat 29C Calinesti – Botosani.

Valoarea de pornire a licitatiei este de 624. 442 lei (fara TVA).

Lăsați un comentariu

*