Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

 

Accident cu doi răniţi şi patru maşini avariate, la Suceava

Grav accident de circulaţie produs de o şoferiţă, în oraşul Gura Humorului. Femeia a reuşit să rănească doi pietoni şi să avarieze patru maşini, vineri după-amiază, pentru că nu a păstrat distanţa faţă de maşina din faţă, în mers. Maşina pe care o conducea a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de o femeie de  45 de ani, din localitate, care a redus viteza pentru a opri în spatele autoturismului condus de Martine L., de 58 de ani, cetăţean belgian, oprită în dreptul marcajului pietonal, pentru a acorda prioritate de trecere pietonilor angajaţi în traversarea străzii.

În urma impactului dintre primele două autoturisme, cel din față a fost proiectat în autoturismul condus de şoferiţa belgiană, care a acroşat tinerii pietoni. După impact, autoturismul condus de şoferiţa din Belgia a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus de o tânără, de 19 ani, din comuna Păltinoasa, oprit pe banda a doua a aceluiaşi sens de  mers, însă după marcajul pietonal, pentru a acorda prioritate autovehiculelor care se deplasau din sensul opus, intenţionând să efectueze virajul la stânga.

 Toate cele patru conducătoare auto au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-le recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Lăsați un comentariu

*