Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

 

Victor Ponta către Dorinel Umbrărescu, la Botoşani: Sper că nu aţi adus atâtea utilaje doar pentru că am venit eu

Premierul Victor Ponta s-a întâlnit cu şeful UMB  Spedition Bacău, firma care se va ocupa de modernizarea drumului Botoşani- Suceava pentru marcarea deschiderii lucrărilor. Primul ministru a rămas impresionat de desfăşurarea de forţă a constructorului, care a detaşat 100 de utilaje, însă i-a atras atenţia că nu vrea să fie el cauza desfăşurarii unui asemenea şantier.

” Aţi adus toate maşinile să mă daţi pe spate? Faceţi sau nu faceţi drumul? De câte ori au auzit oamenii de aici că se face şi, ştiu, din cauza Guvernului nu se face că din 2008 nu s-au dat bani”, a spus Victor Ponta.

În replică proprietarul UMB Spedition Bacău a spus că utilajele care le-a adus la Botoşani sunt doar o treime din cele care stau.

Avem bani, tot ce ne trebuie, numai timpul întârziat, dar sperăm că lucrările programate pentru aceste sfârşit de an, într-o săptămână realizăm. Lucrarea cea mai grea este lărgirea drumului şi terminăm pe un sens până la venirea zăpezii. Nu putem desface amândouă părţile pentru că facem o nenorocire în iarnă”, a afirmat Dorinel Umbrărescu.

Modernizarea drumului 36 kilometri, a fost adjudecată de firma din Bacău cu o valoare de 68 de milioane de lei, programate a se finaliza în cursul anului viitor.

Premierul a promis la rândul său că va aloca toată suma, dacă societatea de construcţii se ţine de promisiunea finalizării lucrărilor în 2014.

Lăsați un comentariu

*