Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

 

Vaslui: Doi tineri au bătut şi au încercat să violeze o mamă însoţită de fiul ei

O femeie din comuna vasluiană Buneşti- Avereşti a trecut printr-o experienţă cumplită în urmă cu 4 zile, când doi indivizi au urmărit-o pe un drum sătesc şi au încercat să întreţină raporturi sexuale cu aceasta. În urma cercetărilor efectuate de către poliţişti, infractorii au fost depistaţi, Judecătoria Huşi dispunând arestarea acestora pentru o perioadă de 29 de zile.

Poliţişii Postului de Poliţie Buneşti- Avereşti au fost sesizaţi despre faptul că o femeie, în vârstă de 38 ani, din satul Plopi, comuna Buneşti- Avereşti a fost victima unei infracţiuni cu violenţă.

Para Mihai

Para Mihai

Totul s-a întâmplat în seara zilei de 5 noiembrie când Bârdan Violeta, însoţită de fiul ei, a căzut victimă unor doi tineri din aceeaşi localitate. Roman Ghiorghiţă şi Pară Mihai, ambii în vârstă de 21 de ani, au urmărit victima pe un drum sătesc neiluminat, au lovit-o şi au forţat-o să întreţină raporturi sexuale. Femeia s-a împotrivit, fapt pentru care, tinerii, aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, i-au mai administrat o corecţie.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii i-au depistat pe infractori, aceştia fiind prezentaţi la Parchetul de pe lângă judecătoria Huşi cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a admis propunerea formulată, drept pentru care a dispus arestarea celor doi tineri pentru o perioadă de 29 de zile.

Dacă Roman Ghiorghiţă a mai avut de a face cu organele de poliţie, fiind recidivist, sătenii spun că Pară Mihai este un băiat la locul lui, respectuos şi educat, însă anturajul l-a influenţat în mod negativ.

Lăsați un comentariu

*