Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

 

Un deputat din Suceava a găsit soluţia pentru salvarea României: taxa pe şpagă

Liderul  PNL  Suceava Alexandru Băişanu, a declarat că a găsit soluția pentru salvarea economiei românești și anume introducerea taxei pe șpagă. Afirmația președinteui liberalilor suceveni a fost făcută vineri seară la Gala Excelenței în afaceri 2013,eveniment ce a avut loc la Conacul Domnesc din Șcheia.  „Am găsit soluţia pentru salvarea României: taxa pe şpagă”, a spus Băişanu.

În opinia deputatului PNL, Alexandru Băișanu  taxa pe şpagă  se referă la  toţi cei care primesc şpagă și care trebuie  să fie taxaţi, adică sancţionaţi pentru că din cauza celor care închid ochii, după ce primesc şpagă,  nu se respectă regulile ceea ce duce la regres.

Orice nerespectare a regulilor, orice acoperire a unor nereguli sau o interpretare la limita legii nu poate decât să ne ducă la regres”, a spus deputatul liberal.

Potrivit acestuia, dacă dacă  toţi românii ar intra  în „grevă la şpagă” şi  ţara se poate dezvolta. Liberalul consideră că nu este nevoie de creşteri de taxe sau de impozite dacă toţi vor respecta regulile.

Lăsați un comentariu

*