Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

 

Hoţ civilizat ! A furat o maşină, a făcut accident cu ea, apoi a sunat la 112

Un vasluian a aflat că maşina i-a fost distrusă, după ce hoţul a sunat la 112 să anunţe că a avut accident. Stupida întâmplare s-a petrecut, marţi, în Vaslui. Proprietarul a parcat autoutilitara pe strada Libertăţii, a lăsat cheile în contact şi a intrat într-un imobil din apropiere. 

Nimic mai simplu pentru ochiul atent al unui individ cu tupeu, care a văzut toată scena şi s-a gândit imediat să profite. A pornit maşina şi dus a fost. Din fericire, nu a ajuns prea departe.
La doar câteva sute de metri distanţă, sub podul de piatră, şoferul de ocazie nu şi-a dat seama că nu va putea trece pe dedesubt, a lovit un parapet, iar în urma impactului, la bordul maşinii a izbucnit un incendiu. Culmea civismului, hoţul a sunat la 112 să anunţe incidentul. La scurt timp, şi păgubitul a apelat numărul unic de urgenţă şi a cerut ajutorul poliţiei. Şi-a găsit autoutilitara mai repede decât se gândea.

« A fost primit un apel la 112, cu privire la faptul că în zona podului de piatră din Vaslui, o autoutilitară a lovit un parapet şi, ulterior, s-a declanşat un incendiu în partea din faţă, aşa că a fost nevoie de intervenţia pompierilor. între timp, conducătorul auto a fugit de la locul faptei. După aproximativ 15 minute, la 112 a mai fost primită o sesizare. De această dată, proprietarul autoutiliatrei a anunţat furtul acesteia de pe strada Libertăţii, unde o parcase cu cheile în contact. în cauză se efectuează cercetări de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Vaslui sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt », a declarat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

 

Lăsați un comentariu

*