Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

 

Scandal la Suceava! Două persoane au ajuns la spital

Scandal de proporţii într-o localitatea din Suceava. Patru persoane s-au luat la ceartă în locuinţa unui bărbat, iar totul a degenerat într-o bătaie în toată regula. Două persoane au ajuns la spital, iar geamurile casei şi gardul care o împrejmuia au fost distruse de scandalagii.
Agenţii Postului de poliție Arbore au fost sesizați, duminică, despre faptul că pe drumul public DJ 178 Arbore-Burla în dreptul locuinței lui Teodor F., a avut loc un conflict între Vasile F., de 59 de ani, Z.P., de 17 ani, Ilie P., de 22 de ani și Constantin I., de 24 de ani, toţi din localitate, conflictul degenerând în curtea lui Teodor F., fiindu-i distruse geamuri de la locuință și o bucată de gard.
În urma altercațiilor, Constantin I. și Alexandra P. au suferit leziuni aceștia fiind preluați de către ambulanță și transportați la spital, pentru acordare de îngrijiri medicale.
În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de violare de domiciliu și distrugere față de Constantin I. și Ilie P., și loviri sau alte violențe, față de Vasile F. și Z.P., se arată într-un comunicat al poliţiei.

Lăsați un comentariu

*