Sâmbătă 11 Mai 2024, Actualizat acum 131 zile 12:00 am

 

A intrat cu maşina în copac de beat ce era. O persoană grav rănită!

Un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din comuna suceveană Volovăţ a provocat un grav accident de circulaţie, sâmbătă seară, pe strada Volovăţului din municipiul Rădăuţi. Daniel I., în timp ce conducea un autoturism de teren, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat într-un copac de pe marginea drumului.

În urma impactului violent a fost rănit grav Gheorghe C, de 56 de ani, din comuna Volovăț, pasager şi proprietarul maşinii şi uşoară a altui pasager, respectiv Ionuţ O, de 21 de ani din comuna Burla. Bărbatul de 56 de ani a fost dus la spital.

Potrivit poliţiştilor, conducătorul auto împreună cu Ionuţ O. au fugit de la locul accidentului, dar au fost identificaţi apoi de oamenii legii.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. El a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Lăsați un comentariu

*