Sâmbătă 11 Mai 2024, Actualizat acum 131 zile 12:00 am

 

Suceava: Accident rutier provocat de un poliţist băut

politieUn poliţist de la Postul de Poliţie din comuna suceveană Dumbrăveni este cercetat de colegii săi pentru că a provocat un accident, care a avut loc în noaptea de marţi spre miercuri, lângă comuna Vereşti. Maşina condusă de Cristian Tabarcea, dar care aparţine unui prieten al acestuia, a ajuns într-un şanţ de pe drumul judeţean DJ 208 A.

În momentul în care au ajuns la faţa locului, colegii de breaslă ai lui Cristian Tabarcea l-au găsit la volan  pe prietenul acestuia, un tânăr de 29 ani.

Ulterior, poliţistul a recunoscut că a condus maşina şi că este vinovat de producerea accidentului. El a pus minciuna pe seama panicii.

Cristian Tabarcea, care mirosea a alcool, a refuzat categoric testarea cu aparatul etilotest, dar acestuia i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tabarcea nu este la prima abatere, fiind cercetat într-un alt dosar pentru  loviri și alte violențe. Polițistul  împreună cu alți indivizi, ar fi atacat întrafic  trei frați care se aflau în aceeași mașină pe care i-ar fi bătut cu bâtele.

Lăsați un comentariu

*