Joi 16 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

 

Tânără violată de trei bărbaţi

violataUn bărbat de 34 de ani din Bacău a fost reţinut, miercuri, pentru 24 de ore pentru viol şi lipsire de libertate. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie bacău, pe 23 ianuarie , în jurul orei 15.00, o tânără, în vârstă de 18 ani, a cerut ajutorul poliţiştilor după ce a fost violată de trei bărbaţi pe care nu îi cunoştea.

Potrivit acesteia, fata se deplasa la orele amiezii pe strada Republicii, din municipiul Bacău, când a fost acostată de doi tineri necunoscuţi şi sub ameninţare a fost condusă într-un apartament, în care se mai aflau trei tineri necunoscuţi și forțată să întrețină raporturi sexuale cu trei dintre tineri.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de viol şi lipsire de libertate în mod ilegal, iar în urma investigațiilor efectuate polițiștii i-au depistat pe 25 ianuarie pe Ştefan D., de 30 de ani, Florin S., de 24 de ani şi Marius F. de 22 de ani, toți din Bacău, suspectați de săvârșirea violului.

Cei trei au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă,  iar magistraţii Judecătoriei Bacău au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Lăsați un comentariu

*