Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

 

Sexy senatoarea de la PPDD a trecut la PNL

steliana-galbenaSexi-senatoarea Steliana Miron care declara nu demult că rămâne să stingă lumina la PP-DD și-a găsit partid. Ea a trecut la PNL, trecere confirmată de președintele liberalilor suceveni, deputatul Ștefan Alexandru Băișanu.

PNL Suceava neavând niciun senator, consider că este important ca interesele judeţului şi ale organizaţiei judeţene PNL Suceava să fie reprezentate de o doamnă senator. In acest sens este benefică venirea doamnei senator în rândurile PNL. Pe de altă parte, cred că va întări şi organizaţia de femei a PNL Suceava, lucru de care avea nevoie”, a spus  Băişanu.
El a precizat că discuţiile cu Steliana Miron s-au purtat şi cu privire la preluarea unei funcţii de vicepreşedinte al organizaţiei judeţene Suceava a PNL, dar şi cu privire la posibilitatea de a-i oferi ocazia să muncească pentru liberali în acest an cu mai multe provocări electorale.

„Personal, am acceptat şi îi dorim succes în organizaţia Suceava a PNL pentru că va intra direct în focul campaniei electorale şi probabil va înţelege ce înseamnă să munceşti într-un adevărat partid politic”, a spus liderul organizației județene, deputatul Stefan Băişanu.
El a ţinut să precizeze că se mai află în discuţii cu alţi parlamentari care vor să se înscrie în PNL Suceava. „Vă pot spune cu siguranţă că mai am discuţii şi cu alţi senatori şi deputaţi care ar dori să vină să se înscrie în PNL”, a declarat Stefan Băişanu.

 

Lăsați un comentariu

*