Joi 09 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

 

Ce a păţit un taximetrist care a refuzat să efectueze o cursă

taxiUn taximetrist din Suceava a avut parte, duminică, de un adevărat circ după ce a refuzat să efectueze o cursă pentru a transporta patru persoane. Cei doi bărbaţi şi două femei au făcut un scandal monstru în staţia de taxi, de pe Bulevardul 1 Decembrie din municipiul Suceava, şi i-au distrus autoturismul.

La faţa locului s-a deplasat o patrulă de poliţie, care a identificat  doi bărbaţi, de 37 ani, respectiv 31 ani şi două femei de 26 ani  și 39 ani, toţi din municipiul Suceava.

like-facebookDin primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că în jurul orei 09.30, în timp ce se aflau în stația taxi, cei patru au solicitat unui taximetrist să-i transporte până într-o locaţie şi deoarece au fost refuzați pe motiv că taximetristul l-ar fi cunoscut pe unul din clienţi că este rău platnic, între aceștia și taximetrist a izbucnit un scandal, lovindu-se reciproc.
Totodată au fost lovite și avariate taxiul și autoturismul aparținând unei firme de pază, parcat în imediata apropiere.

Reprezentantul firmei de pază și taximetristul au depus plângere pentru comiterea infracțiunii de distrugere, iar femeia de 26 de ani a depus plângere împotriva taximetristului, pentru comiterea infracțiunii de lovire.

Cercetările continuă în vederea stabilirii împrejurărilor producerii evenimentului.

 

Lăsați un comentariu

*