Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

 

Tânăr arestat după ce a fost urmărit ca-n filme de câţiva vasluieni

politie_girofar_albastruUn tânăr de 20 ani, din municipiul Bârlad, a fost arestat preventiv după ce, duminică, a tâlhărit o minoră de 15 bani. Fata 15 ani, din comuna Iana, se deplasa pe strada Republicii, din municipiul Bârlad. La un moment dat, în dreptul unei treceri de pietoni, un tânăr s-a apropiat de aceasta și i-a smuls telefonul din mână, după care a fugit. În urmărirea tânărului au plecat 2 bărbați care asistaseră la tâlhărie.

like-facebookTotodată, un conducător auto, polițist în cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Iași, aflat în timpul liber, a observat cele întâmplate și a urmărit cu autoturismul personal agresorul. A reușit să-l prindă și, cu ajutorul celorlalți 2 bărbați, l-au reținut până la sosirea polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Bârlad.

Tânărul a fost identificat ca fiind Ionuț N., de 30 ani, din municipiul Bârlad, iar prejudiciul, în valoare de 300 lei, a fost recuperat și predat părții vătămate. Tâlharul a fost reținut de către polițiștii de investigații criminale bârlădeni  pentru 24 ore, după care a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, respectiv  Judecătoria Bârlad, cu propunere de arestare preventivă.

Instanța a admis propunerea Parchetului și a emis pe numele tânărului mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Acesta este cunoscut cu antecedente penale pentru furt și tâlhărie, fiind liberat din penitenciar  în cursul acestei luni.

 

Lăsați un comentariu

*