Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

 

Sucevean prins în trafic cu mii de ţigări şi peste 10 litri de alcool

tigari frontiera (2)Joi, o patrulă din cadrul Poliţiei Oraşului Gura Humorului formată din poliţişti de la compartimentul de investigare a fraudelor şi compartimentul poliţiei rutiere, aflându-se în serviciul de supraveghere şi control al traficului rutier  pe strada Ştefan cel Mare din orașul Gura Humorului, au oprit autoturismul, condus de Ioan R. de 58 ani, din oraşul Frasin.

În urma controlului, în portbagajul  autoturismului a fost identificată cantitatea de  2.000  ţigarete ce aveau aplicate timbre fiscale de provenienţă extracomunitară şi un număr de 12 peturi din plastic a 1 litru fiecare, fără etichete sau timbre fiscale, conţinând lichid incolor, susceptibil a fi alcool.

like-facebook Ioan R. a fost întrebat despre provenienţa şi destinaţia produselor mai sus menţionate, acesta declarând că le-a cumpărat de la o persoană necunoscută şi că le deţine în scop personal, în peturile din plastic aflându-se alcool cu o concentraţie de 90%.

Întreaga cantitate de ţigări şi alcool în valoare de 1.200 lei a fost ridicată în vederea confiscării.

Cercetările au fost preluate de poliţiştii compartimentului de investigare a fraudelor din cadrul Poliţiei oraşului Gura Humorului, în cauză întocmindu-se dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Lăsați un comentariu

*