Marti 07 Mai 2024, Actualizat acum 127 zile 12:00 am

 

Fantezia sexuală a unui monstru. Şi-a bătut joc de o tânără fără apărare

violataA trait momente groaznice, pentru a satisface poftele unui barbat cu chip de monstru. Cel care a pus la cale totul stia ca nu poate intampina nicio problema. Fanteziile lui sexuale au depasit orice limite. Un barbat perfect sanatos a intretinutraporturi sexuale cu o tanara lipsita de orice aparare. Mintea diabolica si instinctele primare l-au impins sa-si duca fapta pana la capat, fara nicio urma de regret. Dupa actul sexual, a plecat ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat si fara a se gandi la consecinte. Mihaela, in varsta de 24 de ani, este o tanara cu handicap psihic grav. Cat timp a trait mama ei, a avut parte de ingrijire si supraveghere. Dupa decesul mamei, a ramas in casa cu doi barbati, tatal si fratele. Tatal copilei a fost cel care a gasit-o cu hainele sfasiate si cu urme evidente ale unui abuz sexual. Nu a stiut decat sa o duca la spital. Dupa ce a fost violata, fata a incetat sa mai vorbeasca si i-a disparut chiar si vointa de a incerca sa mai faca macar cativa pasi. Este ca o leguma si habar nu are ce se intampla cu ea. Medicii si-au dat seama prea tarziu de consecintele violului. Mihaela, din localitatea Stolniceni-Prajescu, a ramas insarcinata.

like-facebookUrmarile unui viol, o fetita perfect sanatoasa

Cei mai multi medici ar fi crezut ca sunt sanse ca pruncul sa se nasca cumalformatii grave. „La inceputul lunii decembrie 2013, Mihaela a fost adusa in centru cu o ambulanta direct de la spital. Atunci, medicii si-au dat seama ca tanara are o sarcina de aproximativ patru luni. Ne-a fost adus la cunostinta de catre organele de politie ca fata a fost violata. Am discutat cu medicii specialisti si am luat in considerare o intrerupere de sarcina. Niciun medic nu a acceptat sa faca acest lucru fara acordul scris al tatalui, deoarece din cauza handicapului, Mihaela nu are discernamant. Am facut tot posibilul sa luam legatura cu tatal, insa nu am reusit. Exista posibilitatea ca acest copil sa se nasca cu grave malformatii. Fara semnatura tatalui, nu am avut alta solutie decat sa monitorizam evolutia sarcinii. Ultimul ecograf a aratat ca acest copil este perfect sanatos. Daca la inceput s-a spus ca este un baietel, acum avem confirmarea ca este o fetita fara nicio problema de sanatate. Mihaela va naste cu siguranta prin cezariana, datorita handicapului psihic sever”, a precizat Dana Oprea, asistent medical la Centru de Ingrijire si Asistenta Harlau (CIA).

Nu intelege de ce ii creste burta

De pe 6 decembrie, Mihaela a ramas la centrul din Harlau. Fata nu constientizeaza nimic din ce se intampla cu corpul ei. Nu merge, nu vorbeste si uneori se ridica din pat doar in sezut. Se uita mirata sub bluza de pijama si nu isi explica de ce ii creste burta pe zi ce trece. Este supravegheata pentru a nu-si face singura rau sau sa intre intr-o criza care i-ar putea declansa nasterea. Pentru tatal si fratele ei, Mihaela este ca si moarta. Doar un unchi mai intreaba sporadic daca mai traieste. In mai putin de o luna, Mihaela va auzi primele scancete ale bebelusului. Cel mai probabil, va ramane la fel de indiferenta ca pana acum, iar bebelusul va ajunge intr-un centru special si cu putin noroc, in casa unei familii adevarate.

Violatorul apare doar pe o lista de suspecti

Barbatul care a avut fantezia de a obliga o tanara cu handicap sa faca sex cu el este inclus doar pe o lista de suspecti. Pentru Catalin O., din localitatea Miroslovesti, viata merge inainte si nu il sperie nici macar ancheta. Poate dormi linistit, pentru ca Mihaela nu are discernamant, nu mai scoate niciun cuvant si nu-l poate acuza. „Toti am ramas uimiti de rezultatele ecografului. Medicul specialist ne-a spus ca este o fetita sanatoasa si ca sarcina evolueaza foarte bine. Mihaela nu intelege ce se intampla cu ea. A ajuns in centru cu ambulanta si stim ca a fost victima unui abuz sexual. Ea se poarta ca un copil, care este pe punctul de a da nastere unui bebelus perfect sanatos. Dupa nastere, vom respecta intreaga procedura, iar copilul va ajunge in alt centru, daca nimeni din familia extinsa nu-si va manifesta interesul. Mihaela va ramane la noi in centru, avand in vedere ca doar un unchi mai intreaba uneori de starea ei”, a precizat Mihaela Moldovan, asistent social la CIA Harlau.

 

Sursa: Bună Ziua Iaşi

 

Lăsați un comentariu

*