Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

 

Bărbatul care îi aproviziona pe fotbaliştii de la FC Vaslui cu prostituate, trimis în judecată

judecatorBărbatul de 48 de ani din Vaslui, care a fost arestat în luna februarie pentru trafic de persoane şi trafic de minore, a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT. Viorel Rusu este acuzat că a racolat mai multe fete din judeţ şi apoi le-a obligat să se prostitueze. Cinci tinere, victime ale acestuia, care au avut printre clienţi şi fotbalişti de la FC Vaslui, au calitate de martor în dosar.
Fetele erau alese de Rusu după aspectul fizic, dar le căuta pe cele care provin din familii defavorizate. Fotbaliştii care au beneficiat de prestaţiile fetelor au, acum, calitate de martori în dosarul instrumentat de DIICOT.  Printre aceştia, se numără şi internaţionalul Paul Papp, actualmente jucător al Astrei Giurgiu, care a şi fost audiat.
like-facebookRusu încasa toţi banii din prestaţiile fetelor, iar când acestea împlineau 18 ani vasluianul le ducea în străinătate, în ţări precum Irlanda sau Elveţia.

Potrivit procurorilor, Viorel Rusu a revenit în ţară, dar primea banii de la prostituate. El a mai fost condamnat, în urmă cu câţiva ani, pentru înşelăciune.

Lăsați un comentariu

*