Miercuri 15 Mai 2024, Actualizat acum 135 zile 12:00 am

 

Vaslui: Şoferul de ambulanţă contrabandist a rămas fără serviciu

ambulantaŞoferul de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Vaslui, care a rugat un coleg să-i aducă un pachet cu ţigări de contrabandă din Iaşi, a rămas fără serviciu. Conducerea a luat această decizie pentru că vasluianul a adus grave prejudicii de imagine unităţii. De şase ani lucra bărbatul ca şofer de ambulanţă, însă nu este primul scandal în care este implicat.

El a a fost surprins la o staţie peco când punea benzină în recipiente din plastic şi nu în rezervor. Pentru asta i s-a oprit 10% din salariu o perioadă de trei luni,  dar acum, conducerea nu a mai fost la fel de îngăduitoare având în vedere gravitatea faptei sale. În plus, el a plătit şi amenda de 500 de lei pe care au dat-o oamenii legii. Se pare că bărbatul are un magazin undeva în mediul rural şi acolo urmau să ajungă ţigările.

like-facebookVă reamintim că ambulanţierul l-a rugat pe un coleg să-i aducă un colet din Iaşi. Bărbatul a acceptat, fără să ştie ce conţine coletul, dar în urma unei razii a poliţiştilor, a fost prins.

Sursa: VasluiNews

Lăsați un comentariu

*