Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

 

Accident cu doi răniţi în judeţul Vaslui provocat de un şofer băut

ambulanta-accidentAccident, joi seară, pe drumul european 581, pe un sector de drum situat în afara localităţii Banca a avut loc un accident de circulaţie.

Poliţiştii Biroului Drumuri Naţionale şi Europene au efectuat cercetarea la faţa locului şi au stabilit faptul că Vasile T., în vârstă de 37 ani, domiciliat în satul Horoiata, comuna Bogdăneşti, conducea un autovehicul din direcţia Vaslui către Bârlad. Din cauza faptului că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, bărbatul a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, iar autovehiculul s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a doi pasageri din autovehicul: Dan O., de 36 ani şi Victor G., de 22 ani, ambii domiciliaţi în comuna Bogdăneşti. Cele două persoane au fost diagnosticate cu „policontuzii prin accident rutier”.

Conducătorul auto  a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

„În cauză a fost întocmit dosar penal în care poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului”, se arată într-un comunicat al IPJ Vaslui..

 

 

Lăsați un comentariu

*