Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

 

Sucevean trimis în judecată după ce a fost prins cu droguri într-un tren, în Austria

droguri pastileUn sucevean din oraşul Solca, de 23 de ani, a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT după ce a fost prins cu droguri într-un tren, în Austria. Potrivit reprezentanţilor Direcţiei de Investigarea a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Suceava, totul s-a petrecut în 2009, când suceveanul Lucian Vlad Marchevici a fost prins fără bilet într-un tren din Austria, iar în momentul în care i-au fost percheziţionate bagajele, s-au găsit   droguri, respectiv 250 de bucăţi LSD trip-uri, ascunse într-o pereche de chiloţi, şi circa 1,1 grame de iarbă de cannabis. În plus, în toaleta de lângă vagonul său, au fost găsite 146,6 grame amfetamină „Speed” , 181 bucăți de tablete ecstasy și circa 70 grame rezină de cannabis, suceveanul recunoscând că sunt tot ale sale.

like-facebookLucian Vlad Marchevici este judecat pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc şi de mare risc, respectiv deţinere de droguri pentru consum propriu.

El a declarat că a cumpărat drogurile din Amsterdam – Olanda şi a transportat-o până în Linz – Austria. Suceveanul intenţiona să aducă drogurile  în România, unde urma să le împartă cu nişte prieteni de-ai săi din Solca, care au pus bani cu el pentru a cumpăra drogurile.

Sursa: SuceavaNews

 

Lăsați un comentariu

*