Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

 

Bişniţar trimis în judecată după ce a înjurat şi ameninţat un poliţist

politie-piete-300x203Un bărbat, cunoscut ca făcând bişniţă ilegală cu ţigări în zona Pieţei Centrale, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani pentru ultraj.

Agentul Iulian Ursache se afla, pe 2 iulie, în patrulare prin zona Pieţei Centrale, iar, la un moment dat, Petru Radu Ailoei, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a început să îl înjure şi să îl ameninţe, cerându-i omului legii să nu îl mai urmărească. Pentru a evita conflictul, poliţistul a părăsit zona.

Ulterior, în aceeaşi zi, scandalagiul s-a întâlnit din nou cu poliţistul şi, de această dată, şi-a cumpărat de la o tarabă două cuţite şi a început să îl ameninţe.

Mai mult decât atât, bişniţarul a mers la locul de muncă a părinţilor poliţistului şi le-a transmis că le va omorî fiul.

În cadrul anchetei, Petru Radu Ailoaei, a fost audiat, însă a recunoscut doar o parte din fapte. Acesta a menţionat că a înjurat şi ameninţat poliţtistul pentru că acesta era în civil şi îl urmărea să vadă dacă comercializează ţigări. Cât despre cuţite, a recunoscut că le avea asupra sa, însă nu le-a scos. Întreg scandalul a fost suprins de camerele de luat vederi din zonă, iar anchetatorii au putut confirma spusele poliţiştilor.

Lăsați un comentariu

*