Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

 

Vasluian arestat preventiv pentru că nu a respectat măsurile judiciare. El este cercetat pentru tâlhărie şi viol

arestat-cu-catuse-pe-maini-300x168Un bărbat în vârstă de 45 ani, din comuna Costeşti, a fost arestat preventiv  deoarece  nu a respectat obligaţiile impuse prin supravegherea judiciară. Eugen S., din satul Chişcani, comuna Costeşti,  a fost depistat, joi,  pe raza municipiului Bârlad.

Pe numele acestuia, Judecătoria Bârlad a emis mandat de arestare preventivă pe durata a 30 zile. Bărbatul este cercetat de poliţiştii Secţiei 7 de Poliţie Rurală Banca pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie şi a tentativei la infracţiunea de viol, victimă fiind o minoră în vârstă de 15 ani, din satul Văleni, comuna Viişoara. Fapta a fost comisă în ziua de 02 august, după ce minora a coborât din tren în

Halta Dodeşti şi s-a deplasat spre satul Văleni. Eugen S. a urmărit-o până la o pădure, situată între satul Văleni şi Halda Dodeşti, cu intenţia de a întreţine cu aceasta raporturi sexuale. În momentul în care victima  a ajuns în pădure, bărbatul  a împins-o pe sol şi a ameninţat-o, însă a renunţat la comiterea faptei ca urmare a ţipetelor fetei. Bărbatul i-a solicitat bani, iar minora i-a înmânat de teamă 330 lei, după care aceasta a reuşit să fugă către locuinţa sa.

După comiterea faptei, poliţiştii au reuşit identificarea și reținerea lui. Împotriva lui Eugen S. a fost dispusă iniţial măsura controlului judiciar. Miercuri, Judecătoria Bârlad a admis propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad şi a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 zile.

Lăsați un comentariu

*