Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

 

Bacău: Percheziții la suspecţi de tâlhărie

perchezitiiDoi tineri de 17 și 21 de ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie și tenttivă de viol, au fost reținutți pentru 24 de ore. Polițiștii au găsit în locuințele lor bunuri susceptibile a proveni din săvârșirea unor infracțiuni comise cu violență.

Polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Podu Turcului, Poliției Municipiului Bacău și Serviciului pentru Acțiuni Speciale au efectuat, la data de 2 decembrie a.c., cinci percheziții domiciliare la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

Au fost identificate și ridicate în vederea cercetărilor telefoane mobile, lanterne, topoare, încălţăminte, susceptibile a proveni din săvârșirea unor infracțiuni comise prin violență.

Din cercetări a rezultat că în noaptea de 17/18.11.2014, un minor de 17 ani și un tânăr de 21 de ani din comuna Răchitoasa, ar fi pătruns în locuința unei persoane de sex feminin de 75 de ani din comună și prin agresiune ar fi încercat să întrețină cu aceasta raporturi sexuale. La plecarea din locuința părții vătămate cei doi ar fi sustras o lanternă, un telefon mobil  și 50 de lei.

„Față de cei în cauză s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Podu Turcului cu propunere de arestare preventivă. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale a bănuiților”, potrivit unui comunicat al IPJ Bacău.

Lăsați un comentariu

*