Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

 

Neamț: Individ prins după ce a înșelat o persoană prin metoda premiul

retinut-de-dnaPoliţiştii din Neamţ, cu sprijinul celor din Capitală, au depistat în flagrant delict un bărbat, în timp ce ridica bani obţinuţi prin înşelarea unei persoane, prin metoda premiul. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore.

Luni, poliţiştii din Neamţ, cu sprijinul poliţiştilor Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, au depistat în flagrant delict un bărbat, de 32 de ani, în timp ce ridica, de la un oficiu poştal din Bucureşti, banii trimiși de partea vătămată, un bărbat de 76 de ani.

Asupra acestuia au fost descoperite telefonul mobil şi cartela SIM, cu privire la care există suspiciuni că au fost folosite la comiterea infracţiunii de înşelăciune. De asemenea, cel în cauză este bănuit de săvârşirea mai multor fapte prin acest mod de operare.

Din cercetări a reieşit că, persoana vătămată a fost contactată telefonic de un bărbat care s-a prezentat ca fiind directorul unei societăți de telefonie şi care i-ar fi transmis că este câştigătorul unui premiu de 13.000 de lei. Pentru a intra în posesia premiului, victima a depus 2.400 de lei, respectiv 1.000 de lei, prin mandate online, pe numele unei persoane indicate, din Bucureşti.

Bărbatul, de 32 de ani, din Bucureşti, a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune, urmând să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Lăsați un comentariu

*